24 دیدگاه در “تالارگفتگوی بایوتک

• سلام
    ممنون از برنامه صندوق بایوتک و زحماتتان
    من از سال ۹۳ بااین نرم افزار کار کردم.الان می خواهم تنظیمات ایمیل را انجام دهم و ایمیل برای اعضا ارسال کنم.میشه راهنمایی دقیق بفرمایید.ممنون

• سلام از منوی اطلاعات پایه و تنظیمات میتونین تنظیمات مربوط ب این بخش رو پیدا کنید

• سلام
    در نرم افزار قرض الحسنه موقع چاپ کارت قسط یا دفترچه و …این پیغام رو میده:
    font Bmitra dosent support style regular
    مشکل چیه
    ممنون

• سلام فونت های سری bmitra رو از اینترنت دانلود و نصب کنید

• سلام.وقت بخیر.رنجبر هستم.در خصوص نرم افزار مجتمع سوال داشتم.آیا در صورتیکه به هر دلیلی نرم افزار از روی سیستم پاک شود امکان نصب مجدّد آن بر روی همان کلاینت وجود دارد یا می توان بر روی کلاینت دیگری نیز برنامه را نصب کرد و اطلاعات ذخیره و پشتیبانی شده را بازیابی کرد؟در ضمن پشتیبانی آنلاین را تعریف بفرمائید ممنون میشوم.

• سلام بله روی همان سیستم قابل نصب هست
      برای انتقال اطلاعات بین دو سیستم باید از طریق انتقال بکاپ اقدام کنید
      درخصوص پشتیبانی آنلاین: درصورتی که مشکلی داشته باشید و بصورت تلفنی حل نشه، ما با نرم افزار انی دسک به سیستم شما متصل میشیم و مشکل رو براتون حل میکنیم

• خسته نباشید برنامه ای پیشرفته تر نرم افزار قرض الحسنه وجود ندارد

• با سلام.
    ضمن تشکر از برنامه خوب شما در صندوق خانوادگی، یک سوال:
    در برنامه شما بخشی به نام حساب بانکی وجود دارد. آیا این همان حسابی است که بابت صندوق در یک بانک افتتاح می شود؟ در این صورت اگر در برنامه شما هر پولی به این حسابها واریز شود، بایستی از حساب کل صندوق کسر گردد، ولی چنین اتفاقی رخ نمی دهد و بالعکس به موجودی اضافه می شود.
    لطفا راهنمایی کنید.

• سلام
      بله منظور حساب های بانکی هست که صندوق باز کرده
      تغییرات این حساب ها هنگام واریز و برداشت اعضا ، پرداخت وام و درآمد ها و هزینه ها تغییر میکنن

• با سلام مجدد.
        ولی پاسخ بنده را ندادید.
        اگر پولی به این حسابها واریز شود بایستی از موجودی کل صندوق کم شود در حالیکه این اتفاق نمی افتد ؟

• با توجه به اینکه دقیقا نمیدونیم کدوم منو دارید ثبت میزنید امکان پاسخ نیست. لطفا بصورت تلفنی با شماره ۰۹۱۳۲۰۹۰۰۳۰ تماس بگیرید تا مشکلتون دقیقتر بررسی شود
          در حالت کلی: موجودی صندوق = مجموع کلیه حساب های بانکی
          و جابجایی اعتبار بین بانک ها بر موجودی صندوق تاثیری ندارد

• با سلام، بنده چند سال پیش از نرم افزار حسابداری مجتمع مسکونی استفاده میکردم ، ولی بعد از مدتی آن را پاک کرده و ویندوز و هارد و رم سیستم را عوض نمودم، الان که دوباره آن نرم افزار را نصب کردم، کد فعالسازی سابق رو قبول نمیکند. راهی هست یا باید دوباره کد فعالسازی را خریداری نمایم؟ با تشکر از پاسخگویی شما.

• سلام
      در صورتیکه سی پی یو عوض شده باشد باید مجددا خریداری کنید

• سلام . خسته نباشید . از وقتی آپدیت ۵۸ نرم افزار صندوق فامیلی را نصب کردم بعد از هر تراکنش واریزی برای هر یک از اعضا با این پیام مواجه میشوم .
    The remote name could not
    be resplved :api. Payamak – panel .com
    لطفا راهنمایی کنید . در ضمن بعد از آپدیت ۵۸ وقتی تراکنش را انجام میدهم خیلی دیر ذخیره میکند .

• با. سلام
      تیک ارسال پیامک رو در پنجره واریز و برداشت اعضا غیر فعال کنید مشکل برطرف میشه

• سلام با تشکر از برنامه خوب و مفید شما
    میخواستم بدونم اگر شارژ به صورت ثابت یک مبلغ معین باشد مثلا ۱۲۰۰۰۰ تومان و به ازای نفرات هر واح نیز مبلغ ۲۰۰۰۰ تومان اضافه شود در نرم افزار چگونه وارد می شود

• با سلام
      از منوی عملیات جاری>ثبت ساکنین مجتمع برای اینکار استفاده نمایید

• باسلام خسته نباشید
    از نرم افزار صندوق استفاده می کردم و در حال استفاده برق سیستم قطع شد دوباره که برنامه صندق را باز کردم پیام داد تنظیمات ویندوز شما صحیح نمی باشد با گروه نرم افزار بایوتک تماس بگیرید
    لطفا راهنمای فرمایید

• سلام
      به مسیر نصب نرم افزار قرض الحسنه بروید و نام پوشه biotechsoftرو تغییر بدید
      سپس از فایل اجرایی نرم افزار یک شورتکات جدید ایجاد کنید و روی دسکتاپ بذارید

• باعرض سلام وخسته نباشید خدمت برنامه نویسان گروه نرم افزاری بایوتک.
    قبل ازهرچیز از نرم افزارهای خوب وکاربردی وهمچنین ازپشتیبانی مستمرشما کمال تشکر وقدردانی دارم.
    بنده حدود۳سال هست که از نرم افزار حسابداری مجتمع مسکونی استفاده میکنم نرم افزار بسیار خوب وکاربردی است .
    پیشنهادی که دارم اینکه به نرم افزار قابلیت شروع سالیانه با اوردن موجودی صندوق از سال قبل اضافه گردد.بدین صورت که با اتمام سال
    حساب ان سال بسته شود وقابلیت ری ست کردن آن بدون ازدست رفتن اطلاعات اولیه مانند تعداد واحدهاوساکنین و…را داشته باشد وفقط بدهی یا طلب ساکنین وموجودی صندوق به سال بعد اضافه شود تا از حجیم شدن اطلاعات جلوگیری شود وهمچنین یک آرشیو سالیانه درست گردد.ممنون ازبذل توجه شما

• سلام با تشکر از زحمات شما . من نرم فزار حسابداری مجتمع مسکونی را روی کامپیوتر نصب کردم حالا میخواهم کد فععال سازی انرا بخرم اما کامپیوتر من فاقد اینترنت میباشد . ایا میتوانم پس از خرید انرا روی کامپیوتر ی که نرم افزار روی ان هست منتقل کنم یا خیر با تشکر

• سلام
      برای فعالسازی نرم افزار مجتمع مسکونی بایوتک نیازی به اینترنت ندارید.جهت توضیحات تکمیلی و نحوه فعالسازی میتوانید با تلفن ۰۹۱۳۲۰۹۰۰۳۰تماس بگیرید

پاسخ دادن به گروه نرم افزاری بایوتک لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × یک =